Maskvos imperija (2016)
03 Rgs. 2019

Maskvos imperija (2016)

Aprašymas:
7-ojo dešimtmečio pabaigoje sovietinė imperija pradėjo byrėti. 1991 m. Ji visiškai subyrėjo ji buvo traumuota ir pažeminta pasaulio arenoje. Prie Rusijos vairo stojo „naujas caras“, pasiryžęs atkurti „senąją“ imperiją “atgal į buvusią pasaulinę galią. 2000 m. Tapęs prezidentu, Vladimiras Putinas pradėjo tvarkytis su vidiniu chaosu, kuris buvo apėmęs visą šalį. Maskva tapo vis labiau pasitikinčia žaidėja tarptautinėje arenoje, siekdama apriboti Vakarų įtaką.

Karas Gruzijoje ir konfliktas Rytų Ukrainoje bei Krymo aneksija padidino takoskyrą tarp Rytų ir Vakarų. Panašu, kad kilo naujas Šaltasis karas, sugrįžęs į 1980-uosius. Trijų dalių dokumentinis filmas „Maskvos imperija“ ieško atsakymų į šiuos pokyčius ir pateikia įvairias perspektyvas apie gyvenimą buvusiose sovietinio bloko šalyse.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
Balsai:
Lankytojų įvertinimas