1917-ŲJŲ RUSIJA ANT REVOLIUCIJOS SLENKSČIO (2017) / Russia 1917: Countdown to Revolution
12 Geg. 2019

1917-ŲJŲ RUSIJA ANT REVOLIUCIJOS SLENKSČIO (2017) / Russia 1917: Countdown to Revolution

UK
  • Režisavo:Renny Bartlett
  • Aktoriai:Tariq Ali, Martin Amis, Nicholas Asbury, Nicholas Cowell
  • Trukmė:1h
Aprašymas:
1917 metų Rusijos revoliucija – vienas kontroversiškiausių XX amžiaus įvykių. Kokios buvo jos ištakos ir kaip ji paveikė pasaulį, kuriame mes šiandien gyvename? Pagrindiniais pasakojimo apie šiuos audringus įvykius Rusijoje personažais tapo trys vyrai – Leninas, Trockis ir Stalinas.

Kaip atsitiko, kad šie niekam nežinomi maištininkai vos per šešis mėnesius sugebėjo tapti dominuojantys didžiausioje planetos šalyje ir pavertė ją pirmąja pasaulio komunistine valstybe? Ar tai buvo tikrasis liaudies valdžios triumfas, ar tik paprastas valstybės perversmas, vėliau virtęs kruvinu režimu? Kokį vaidmenį šiame perversme atliko vokiečiai? Ir kodėl po vasario įvyko Spalio revoliucija ir nušlavė tokią galingą imperiją? Filme pasakojama apie 245 dienas, kurios amžiams pakeitė politinį pasaulio likimą. Girdėsime žinomų rašytojų ir istorikų komentarus.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,9
Balsai: 25
Lankytojų įvertinimas