25 Bal. 2015

Prakeikta meilė / Amores Perros (2000)

2000 Mexico
  • Režisavo:Alejandro González Iñárritu
  • Aktoriai:Emilio Echevarría, Gael García Bernal, Goya Toledo
  • Trukmė:154 min
  • Kainavo:$2,000,000(estimated)
Aprašymas:
Tai yra debiutinis režisieriaus Alejandro Gonzalez Inarritu filmas, kuriame jis bando sąžiningai, tiesiai ir be jokių atsiprašinėjimų apžvelgti visus žmonijos išgyvenimus. Šiame filme, kuris atskleidžia visą žiaurumą, aistras ir chaosą, sudarančius įvairialypį Meksiko miesto grožį, persipina trys skirtingos istorijos: labai brangiai kainavusi dviejų brolių kova dėl moters meilės; vedusio vyro meilė modeliui, kurią jis galų gale palieka; samdytas žudikas, kuris bando pakeisti savo gyvenimą ir užmegzti santykius su dukra, kurios niekada nepažinojo.

Šios žmonių, kurie visi turi savų trūkumų, istorijos iškyla lemtingos automobilio avarijos fone.


Filmas 2001-aisiais nominuotas "Oskarui" kaip geriausias filmas užsienio kalba. Kiti 57 laimėjimai bei 17 nominacijų įvairiuose kino festivaliuose. Reikėtų pridurti, kad filmo režisierius Alejandro González Iñárritu 2015-aisiais už filmą "Birdman", kuris buvo pripažintas geriausiu 2014-ųjų filmu, gavo net 3 "Oskarus".

Go3 -50% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOP50 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 50% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
8,1
Balsai: 151,080
Lankytojų įvertinimas