Beždžioniautojos / Apflickorna / She Monkeys (2011)
02 Kov. 2015

Beždžioniautojos / Apflickorna / She Monkeys (2011)

2011 Sweden
  • Režisavo:Lisa Aschan
  • Aktoriai:Mathilda Paradeiser, Linda Molin, Isabella Lindquist
  • Trukmė:83 min
  • Kainavo:€1,000,000(estimated)
Aprašymas:
Voltižiravimo būrelį pradėjusią lankyti Emą pastebi komandos senbuvė Kasandra. Ant šuoliuojančio žirgo atliekamų akrobatikos pratimų sporte reikia nepriekaištingo tikslumo, savikontrolės, jėgos ir valios. Talentinga naujokė kaip tik ir pasižymi šitomis savybėmis. „Bet ką bet ko išmokyti" galinti Kasandra įtraukia Emą į keistą draugystę – psichologines ir jėgos varžybas. Į pavojingas situacijas įviliota Ema paklūsta Kasandros primestoms taisyklėms. Tačiau tylios ir stiprios, kaip ir jų prižiūrimi žirgai, merginos ilgainiui tampa lygiavertėmis priešininkėmis – čia mėgdžioja viena kitą, čia žengia vis žiauresnius žingsnius tikrindamos galios, seksualumo, moralės ribas. Galiausiai neišvengiamai laimi viena.
Tarptautiniame Berlyno kino festivalyje juosta apdovanota specialiu „Krištolinio lokio" prizu, Tribekos kino festivalyje pripažinta geriausiu ilgo metražo filmu, tarptautiniame Geteborgo kino festivalyje tapo geriausiu Šiaurės Europos filmu, taip pat gavo FIPRESCI apdovanojimą.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,6
Balsai: 1,841
Lankytojų įvertinimas