Eurazijos aborigenas / Eastern Drift / Indigène d'Eurasie / Евразиец (2010)
11 Vas. 2015

Eurazijos aborigenas / Eastern Drift / Indigène d'Eurasie / Евразиец (2010)

2010 France, Lithuania, Russia
  • Režisavo:Sharunas Bartas
  • Aktoriai:Sharunas Bartas, Klavdiya Korshunova, Erwan Ribard
  • Trukmė:111 min
Aprašymas:
Gena, pusamžis vyras, svajoja išeiti iš nelegalaus verslo ir pradeti naują gyvenimą Vakaruose su gražuole drauge Gabriele. Palikęs Gabrielę Vilniuje, Gena išvyksta į Maskvą atsiimti savo pinigų dalies. Deja, jis ne tik neatgauna savo pinigų, bet per susišaudymą nužudo mafijos bosą, milicininką, įpainioja savo maskvietę meilužę Sašą ir jam nieko kito nelieka tik bėgti. Gelbėdamas Sašą jis pasiima ją kartu į pražūtingą kelionę, kuri baigiasi Vakarų pakrantėje.

2010 m. „Eurazijos aborigenas" Lietuvos kino ir televizijos apdovanojimuose „Sidabrinė gervė" buvo apdovanotas kaip geriausia metų juosta, asmeninių prizų sulaukė režisierius bei aktorė Klavdija Koršunova. Tais pačiais metais Talino kino festivalyje „Juodosios naktys" filmas pirpažintas geriausiu Baltijos šalių filmu.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,5
Balsai: 253
Lankytojų įvertinimas