Penkios naktys pas Fredį (2023) / Five Nights at Freddys
06 Lap. 2023

Penkios naktys pas Fredį (2023) / Five Nights at Freddys

2023 JAV
  • Režisavo:Emma Tammi
  • Aktoriai:Josh Hutcherson, Piper Rubio, Elizabeth Lail
  • Trukmė:1h 49min
Aprašymas:
Ar gali išgyventi penkias naktis?

Siaubo vaizdo žaidimų serija „Penkios naktys pas Fredį“ tampa kraują stingdančiu kinematografiniu įvykiu, nes siaubo namai „Blumhouse“ – filmų „M3GAN“, „Juodas telefonas“ ir „Nematomas žmogus“ kūrėjai – siaubinguosius animatroninius robotus perkelia į didįjį kino ekraną.

Siaubo filme pasakojama apie užkandinės naktinį sargą („Bado žaidynių“ franšizės akt. Josh Hutcherson), kuris tik pradėjęs naują darbą iškart sunerimsta po to, kai susiduria su tiesa apie picerijoje reklamai ir pramogai naudojamus kostiumus: jie nėra tik robotai. Jie gyvi!

Ar apsaugos darbuotojui pavyks išgyventi visas penkias naktis šioje naujoje darbovietėje? O gal čia slypi kažkas baisesnio?

Metas pradėti naktinę pamainą.

Pirmasis to paties pavadinimo kompiuterinis žaidimas buvo išleistas 2014-aisiais metais ir nuo to laiko ši siaubo vaizdo žaidimų serija, kurią sukūrė filmo scenarijaus bendraautorius Scott Cawthon, išpopuliarėjo visame pasaulyje.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,5
Balsai: 51829
Lankytojų įvertinimas