Pjūklas X (2023) / Saw X
06 Spa. 2023

Pjūklas X (2023) / Saw X

2023 JAV
  • Režisavo:Kevin Greutert
  • Aktoriai:Tobin Bell, Shawnee Smith, Synnøve Macody Lund
  • Trukmė:1h 58min
Aprašymas:
Franšizė, pakeitusi siaubo filmų žanrą, tęsiasi, o intelektualusis žiaurių spąstų autorius Džonas Kreimeris grįžta į kino ekranus.

2004-aisiais kino teatruose pasirodęs pirmasis „Pjūklas“ pakeitė siaubo filmų žanrą ir tapo kultinės franšizės pradžia. Artėjant pirmojo filmo 20-ies metų sukakčiai, į kino ekranus atkeliauja jubiliejinė – dešimtoji – serijos juosta.

Šio filmo įvykiai pasakoja istoriją, nutikusią tarp pirmosios ir antrosios „Pjūklo“ dalies. Sužinojęs apie negailestingą vėžio diagnozę, pagrindinis filmo blogiukas Džonas Kreimeris (aktorius Tobinas Bellas) pasiryžęs padaryti viską, kad išgytų. Išgirdęs apie rizikingą (bet, rodos, veiksmingą) eksperimentinę medicininę procedūrą Meksikoje, Džonas nedvejodamas leidžiasi į kelią. Tačiau jo laukia nusivylimas: netrukus paaiškėja, kad tai – tiesiog apgaulė, besinaudojanti tokių žmonių kaip jis bejėgiškumu, pažeidžiamumu ir viltim.

Žinoma, Džonas nėra toks, kaip kiti žmonės. Supratęs, kad buvo apgautas, vyras tiesiog įsiunta. Dabar, nepaisant ligos, jis turi naują tikslą - atkeršyti ir tai bus nepakartojama.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,1
Balsai: 11182
Lankytojų įvertinimas