Paslaptinga požemių karalystė (2023) / The Secret Kingdom
06 Spa. 2023

Paslaptinga požemių karalystė (2023) / The Secret Kingdom

2023 Australia
  • Režisavo:Matt Drummond
  • Aktoriai:Alyla Browne, Alice Parkinson, Sam Everingham
  • Trukmė:1h 38 min
  • Prodiuseris:Hive Studios Australia, Little Monster Productions
Aprašymas:
Dvylikametis Piteris ir devynmetė Veritė – brolis ir sesuo, ką tik persikėlę gyventi į naują vietą. Piteris, nors ir vyresnis, yra drovus, uždaras ir šiek tiek bailus berniukas, o Veritė – priešingai: judri, aktyvi ir bebaimė mergaitė, tad jai naujieji namai tampa didžiulių atradimų ir stebuklų vieta.

Nors visai netrukus atradimai ir stebuklai įtraukia juos abu. Ir ne kur kitur, o nuosavame miegamajame! Vieną vakarą kambario grindys prasiveria ir vaikai nugarma į gilų požemį, kuriame atranda keistą ir stebuklingą pasaulį. Netrukus vaikai sužino ir priežastį, dėl kurios čia atsidūrė. Pasirodo, Piteris turi karališko kraujo ir jam lemta išgelbėti šią paslaptingą požemių karalystę nuo tikros pražūties.

Vaikai turi atrasti paslėptus karalystės lobius ir iš naujo paleisti patį Laiką. Padedami daugybės magiškų naujų draugų brolis ir sesuo leidžiasi į pavojingą kelionę, kur jų laukia daugybė nuotykių, pareikalausiančių išminties, užsispyrimo ir drąsos.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,1
Balsai: 1526
Lankytojų įvertinimas