NARNIJOS KRONIKOS: PRINCAS KASPIJANAS / The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
13 Rgp. 2018

NARNIJOS KRONIKOS: PRINCAS KASPIJANAS / The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

2008 USA, Poland, Slovenia, Czech Republic
  • Režisavo:Andrew Adamson
  • Aktoriai:Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley
  • Trukmė:2h 30min
  • Kainavo:$225,000,000(estimated)
Aprašymas:
Po trejų metų pertraukos į didžiuosius kino ekranus vėl sugrįžta stebuklingas rašytojo C. S. Lewiso sukurtas Narnijos pasaulis su neįtikėtinais savo gyventojais. Su jais supažindino ir nuo stingdančių Baltosios raganos kerų pirmoje dalyje išgelbėjo keturi vaikai, kažkada į Narniją patekę pravėrę senos spintos duris.
Iš seno profesoriaus namų Liusė, Edmundas, Siuzana ir Piteris grįžo į Londoną. Nuo jų nuotykių Narnijoje praėjo tik metai, tačiau stebuklinga šalis suskaičiavo jau 1300 metų laikotarpį. Netikėtai vėl atsidūrę Narnijoje, vaikai suprato, kad auksinė šalies era - praeityje. Ramų ir taikų gyvenimą atėmė užkariautojai telmarinai. Jų valdovas Mirazas, visai kaip Baltoji ragana, valdo kraštą be jokio pasigailėjimo. Atradę Narnijoje griuvėsius, vaikai nusprendžia išsiaiškinti, kokie įvykiai sukrėtė šią stebuklingą vietą ir susipažįsta su nauju herojumi - princu Kaspijanu. Būdamas teisėtu Narnijos įpėdiniu, jis yra priverstas slėptis nuo Mirazo, grasinančio nužudyti princą ir šalies valdymą perduoti savo sūnui. Tik ar vaikai pasiryš padėti princui Kaspijanui ir kokios kliūtys jų laukia?
Antroje "Narnijos kronikų" dalyje žiūrovų laukia stulbinantis fantastikos pasaulis, įtraukiantis savo dramatiškais įvykiais, nuostabiais peizažais, specialiaisiais efektais ir, žinoma, ta pačia anksčiau vaidinusių aktorių komanda.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,5
Balsai: 170,397
Lankytojų įvertinimas