ATPIRKIMO KELIAS (1 sezonas) / REDEMPTION ROAD
25 Geg. 2020

ATPIRKIMO KELIAS (1 sezonas) / REDEMPTION ROAD

Germany, Czech Republic, Cuba
  • Režisavo:Matthias Glasner
  • Aktoriai:Ronald Zehrfeld, Johanna Wokalek, Saskia Reeves, Barbara Auer
  • Trukmė:3h 23min
Aprašymas:
tikrais faktais paremta istorine drama „Atpirkimo kelias“, pasakojančia apie vokiečių – žydų kilmės šeimos likimą nacių valdymo ir pokario metais.
Kornicerių šeima gyveno įprastą, nusistovėjusį gyvenimą, tačiau į valdžią atėjus naciams, viskas pasikeičia: vokiečiai ima persekioti visus, turinčius žydiškas šaknis. Sutuoktiniai, norėdami apsaugoti savo vaikus nuo persekiojimo, mažamečius sūnų ir dukterį 1938-aisiais išsiunčia į Angliją, tikėdamiesi ir patys sulaukti vizos. Deja, palikti Vokietiją leidžiama tik vaikams, tad tėvas netrukus išvyksta į tremtį Kubon, o žmona krikščionė lieka šalyje, kuri rengiasi baisiausiam žmonijos istorijoje karui.
Po Antrojo pasaulinio karo šeima, išgyvenusi ilgą persekiojimą ir tremtį, nutaria pradėti naują gyvenimą Vakarų Vokietijoje. Tačiau ar įmanoma staiga pamiršti ilgus išsiskyrimo metus, kuriuos veja skaudūs pėdsakai ir viską pradėti nuo pradžių?

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,1
Balsai: 181
Lankytojų įvertinimas