Šiurpios istorijos pasakojimui tamsoje (2019) / Scary Stories to Tell in the Dark
28 Spa. 2019

Šiurpios istorijos pasakojimui tamsoje (2019) / Scary Stories to Tell in the Dark

2019 USA, Canada, China
  • Režisavo:André Øvredal
  • Aktoriai:Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Dean Norris, Gil Bellows
  • Trukmė:1h 48min
  • Kainavo:$25,000,000(estimated)
Aprašymas:
Ieškodami aštrių pojūčių, grupelė paauglių užklysta į didžiulį apleistą namą, kur suranda senovinę ranka parašytą knygą. Sužavėti paaugliai iškart pasineria į knygoje surašytas šiurpą keliančias istorijas. Galiausiai jie suvokia, kad tose istorijose minimų aukų vardai stebuklingai sutampa su jų pačių vardais. Pirminę reakciją – kad tai „nerealu“ ir „kieta“ – netrukus pakeičia sutrikimas, šokas ir tikras siaubas, nes šiurpios istorijos viena po kitos tampa realybe. Senos knygos puslapiuose įkalintos kraupios ne šio pasaulio būtybės atgyja su vieninteliu troškimu: žudyti.

Šis pripažinto Holivudo vizionieriaus Guillermo del Toro („Pano labirintas“, „Pragaro vaikis“, „Ugnies žiedas“) siaubo filmas sukurtas pagal JAV itin populiarią rašytojo Alvin‘o Schwartz‘o trijų knygų seriją tuo pačiu pavadinimu.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,4
Balsai: 18959
Lankytojų įvertinimas