Pats sau milijonierius (2019)
15 Kov. 2020

Pats sau milijonierius (2019)

2019 Lietuva
  • Režisavo:Tadas Vidmantas
  • Aktoriai:A. Bružas
  • Trukmė:1val 30min
Aprašymas:
Populiariausios visų laikų lietuviškos komedijos TRYS MILIJONAI EURŲ, į kino teatrus pritraukusios beveik 250 tūkst. žiūrovų, kūrėjas T. Vidmantas (GAUTAS IŠKVIETIMAS, GAUTAS IŠKVIETIMAS 3 ir LIETUVIŠKI SVINGERIAI) kviečia į naują nutrūktgalvišką nuotykį – istoriją, kupiną juokingų nesusipratimų, pikantiškų paslapčių, taiklaus humoro ir nuginkluojančio nuoširdumo.

Pagrindinis šios juostos herojus trisdešimt ketverių metų Donatas Pukys (akt. A. Bružas) gyvena Kaune su savo sužadėtine Laurita ir jos kiauksinčiu madingu šuneliu Gučiu. Už Donatą jaunesnė Laurita dirba instagramo modeliu. Tuo tarpu Donatas ne tik vadovauja viešbučiui, kurį jam prieš išvažiuodamas gyventi į Šveicariją paliko tėvas, bet visai neseniai įsigijo kripto valiutų „fermą“ ir sportinį „Lamborghini“ automobilį. Neverta net sakyti, kad Donatui įvaizdis yra svarbiausias dalykas gyvenime.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6
Balsai: 15
Lankytojų įvertinimas