08 Bal. 2015

Afigena mokytoja / Bad Teacher (2011)

2011 USA
  • Režisavo:Jake Kasdan
  • Aktoriai:Cameron Diaz, Jason Segel, Justin Timberlake
  • Trukmė:92 min
  • Kainavo:$20,000,000(estimated)
Aprašymas:
Panelė Elizabeta Hesli (akt. Cameron Diaz) ruošėsi ištekėti už turtingo vyro ir visiems laikam palikti nekenčiamą mokytojos darbą. Deja, jaunikis netikėtai atšaukia vestuves ir Elizabetai nelieka nieko kito kaip grįžti į mokyklą. Tai, ką Elizabeta jaučia mokytojos darbui, pavadinti neapykanta būtų per švelnu. Jis atvirai demonstruoja panieką mokyklos institucijai miegodama pamokose, rūkydama žolę mokyklos teritorijoje, keikdamasi kaip vežikas ir gerdama darbo metu. Tačiau vieną gražią dieną nutinka stebuklas ir „puikioji" mokytoja atranda priežastį - tiksliau, priežastis pasirodo mokykloje - eiti į darbą.

Mokykloje, kurioje dirba panelė Hesli, pasirodo pavaduojantis mokytojas Skotas Delakoras (akt. Justin Timberlake). Jis kilęs iš turtingos šeimos (Elizabeta netrunka tai pastebėti) ir jam dirbti nereikia - jis tiesiog nori padėti vaikams. Taigi, panelė Hesli užsiklijuoja dirbtinę šypseną ir menkiausiai progai pasitaikius stengiasi sužavėti potencialų jaunikį. Deja, Skoto akį rodos patraukė Elizabetos kolegė, panelė Skvirel (akt. Lucy Punch). Lyg to dar būtų negana, panelę Hesli nuolatos įkyriai persekioja kūno kultūros mokytojas ponas Getis (akt. Jason Segel), jau seniai laukiantis progos pakviesti ją į pasimatymą.

Go3 -50% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOP50 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 50% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,7
Balsai: 136,678
Lankytojų įvertinimas