Keistas penktadienis / Freaky Friday (2003)
20 Sau. 2015

Keistas penktadienis / Freaky Friday (2003)

2003 USA
  • Režisavo:Mark Waters
  • Aktoriai:Jamie Lee Curtis, Lindsay Lohan, Mark Harmon
  • Trukmė:97 min
  • Kainavo:$26,000,000(estimated)
Aprašymas:
Intensyviai dirbanti daktarė Tesa ir jos penkiolikametė pramuštgalvė dukra Ana smarkiai nesutaria. Jos ginčijasi absoliučiai dėl visko. Ana negali pakęsti minties, kad mama susirado naująjį draugą, kuris netrukus užims tėčio vietą. Mama tuo tarpu nepritaria merginai ir priekaištauja dėl apsirengimo stiliaus, mėgiamos muzikos o labiausiai dėl vaikinų, kurie patinka Anai.

Ketvirtadienio vakarą, pyktis tampa nebesuvaldomas – Ana su dideliu įniršiu kaltina mamą, nepritariant jos muzikiniams gabumams, o mama niekaip nesupranta, kodėl dukra be paliovos neduoda ramybės jos sužadėtiniui. Tačiau netrukus viskas pasikeis išaušus lemtingajam penktadieniui, kuris atneš didelę sumaištį ir taip neramiame Tesos ir Anos gyvenime.

Ne itin gerai sutariančios mama ir dukra pasijaučia esančios ne savo “kailyje” tiesioginio to žodžio prasme. Sveiku protu sunkiai suvokiamu būdu jos apsikeičia kūnais. Vienintelė išeitis viską atstatyti į savo vietas, tačiau kaip tą padaryti ir padaryti kuo skubiau?

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,1
Balsai: 80,485
Lankytojų įvertinimas