Hilari ir Džeki (1988) / Hilary and Jackie (1998)
06 Geg. 2019

Hilari ir Džeki (1988) / Hilary and Jackie (1998)

1998 UK
  • Režisavo:Anand Tucker
  • Aktoriai:Emily Watson, Rachel Griffiths, James Frain, David Morrissey
  • Trukmė:2h 1min
  • Kainavo:$7,000,000(estimated)
Aprašymas:
Filmas „Hilari ir Džeki“ – tai tragiška pasaulinio garso violončelininkės Jacqueline du Pré istorija, papasakota jos sesers, fleitininkės Hilary du Pré-Finzi.

Sesės Hilari ir Džeki du Pré yra talentingos muzikantės, kurias nuo vaikystės sieja meilė muzikai. Jų motina pianistė, siekdama išryškinti stipriausias jų puses, visada skatino jų draugišką konkurenciją, tačiau tai lėmė, kad sesių draugystę pradėjo graužti noras būti geresne už kitą. Iš pradžių muzikinė karjera geriau sekasi fleitininkei Hilari, bet ilgainiui, dėl savo neįprasto grojimo stiliaus būtent violončelininkę Džeki susilaukia pasaulinės šlovės. Suaugosios sesės susikuria šeimas; konkurencinę kovą pralaimėjusi Hilari skiria daugiau dėmesio ramiam šeimyniniam gyvenimui, o Džeki toliau visas jėgas atiduoda karjerai. Viskas pasikeičia, kai Džeki sužino, kad nepagydomai serga.

Šis emocionaliai paveikus filmas apie muzikinį talentą ir asmenines tragedijas, kuris buvo pristatytas Venecijos kino festivalyje, o aktorėms Emily Watson ir Rachel Griffiths pelnė „Oskaro“ nominacijas.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,4
Balsai: 9269
Lankytojų įvertinimas