CHRUŠČIOVAS AMERIKOJE (2013) / Khrushchev Does America
17 Bal. 2019

CHRUŠČIOVAS AMERIKOJE (2013) / Khrushchev Does America

2013 France
  • Režisavo:Tim Toidze
  • Aktoriai:Geoffrey Bateman, Tim Toidze, J. Edgar Hoover, Nikita Khrushchev
  • Trukmė:59min
Aprašymas:
Šis filmas pasakoja apie iki šiol neviešintas buvusio sovietų vadovo Nikitos Chruščiovo kelionės į Jungtines Valstijas 1959 metais detales. Filmas sudarytas tik iš kino kronikos kadrų, kurie iki tol plačiajai visuomenei rodyti nebuvo.
Tai buvo pirmas oficialus ne tik sovietų, bet ir visos Rusijos vadovo vizitas į Ameriką, kuris truko dvi savaites. Be keturių derybų raundų su JAV prezidentu Eizenhaueriu, Chruščiovas aplankė keletą miestų, turėjo daugybę spaudos konferencijų, susitikimų su visuomene, jam buvo surengta nemažai banketų. Šis nenuspėjamo būdo politikas garsėjo savo išsišokimais ir ne kartą nustebino amerikiečius, ypač visiems į atmintį įstrigusia bato daužymo istorija. Be kino kronikos ir pasakojimų apie vietinius Chruščiovo bendravimo su paprastais amerikiečiais kuriozus, filme girdime ir paties išvaryto į pensiją buvusio sovietų vadovo balsą, jo atsiminimus apie tą kelionę.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,5
Balsai: 107
Lankytojų įvertinimas