LEGO FILMAS 2 / THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART (2019)
01 Bir. 2019

LEGO FILMAS 2 / THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART (2019)

2019 Denmark, Norway, Australia, USA
  • Režisavo:Mike Mitchell
  • Aktoriai:Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Tiffany Haddish
  • Trukmė:1h 47min
  • Kainavo:$100,000,000(estimated)
Aprašymas:
Didžiuosiuose kino ekranuose atgyja neįtikėtinas iš LEGO kaladėlių sukonstruotas pasaulis, kuriame vėl netrūks spalvingų personažų, nutrūktgalviškų nuotykių ir puikaus humoro.

LEGO pasaulį ištiko apokaliptinė katastrofa ir dabar jo gyventojai yra rūstūs, nekalbūs ir nuolat pasiruošę naujai kovai. Tik ne Emetas – jis ir toliau gyvena taip, lyg nieko blogo nebūtų nutikę ir viskas būtų čiki-piki.

Tačiau net ir Emeto puikiai nuotaikai ir ramybei ateina galas, kuomet iš kosmoso tolybių atkeliavęs paslaptingas įsibrovėlis pagrobia jo merginą ir draugus: Betmeną, Metalbarzdį, princesę Vienakitę ir Benį. Pasitelkęs visą savo išmonę ir įgūdžius, Emetas susikonstruoja kosminį laivą ir išsirengia į tolimą kelionę – kad nugalėtų paslaptingą priešą, išgelbėtų draugus ir į savo gimtąjį miestą sugrąžintų taiką ir ramybę.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,0
Balsai: 15686
Lankytojų įvertinimas