Zero live show (2018)
31 Gru. 2018

Zero live show (2018)

  • Režisavo:Emilis Vėlyvis
  • Aktoriai:Rudokas
  • Trukmė:1 val. 48 min.
  • Kur filmuota:Lietuva
Aprašymas:
ZERO LIVE SHOW – gyva kino, muzikos ir juodojo humoro fiesta!

Kultinių filmų ZERO ir REDIRECTED režisierius Emilis Vėlyvis išlipa iš kino ekranų ir žengia tiesiai į didžiausias Lietuvos arenas. ZERO LIVE SHOW – specialiai Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui sukurtas originalus ir stogą raunantis projektas, apjungiantis E. Vėlyvio kino šėlsmą, populiariausius Lietuvos atlikėjus, specialiai renginiui sukurtas teatro ir šokio scenas, juodžiausią humorą, kaskadinius triukius, kino specialiuosius efektus, storą grimo sluoksnį ir silikonines krūtines.

Grupės ir atlikėjai: G&G SINDIKATAS, HAPPYENDLESS, BIX, RADISTAI, ALGIRDAS KAUŠPĖDAS, VIKTORAS DIAWARA, TOMAS SINICKIS, RONDO ir kt.

Pažįstami iš ZERO filmų ir kiti aktoriai: INGA JANKAUSKAITĖ, RAMŪNAS RUDOKAS, MINDAUGAS PAPINIGIS, ANDRIUS ŽIURAUSKAS, AINIS STORPIRŠTIS, AUŠRA ŠTUKYTĖ, GYTIS IVANAUSKAS / LOLITA ZERO bei kiti.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
4
Balsai: 1
Lankytojų įvertinimas