Namo su laikrodžiais paslaptis (2018) / The House with a Clock in Its Walls
30 Lie. 2019

Namo su laikrodžiais paslaptis (2018) / The House with a Clock in Its Walls

2018 USA, India, Canada
  • Režisavo:Eli Roth
  • Aktoriai:Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro, Kyle MacLachlan
  • Trukmė:1h 45min
  • Kainavo:$42,000,000(estimated)
Aprašymas:
Netekęs tėvų, mažametis Liujisas persikelia gyventi pas savo šiek tiek ekscentrišką, bet geros širdies dėdę Džonataną (aktorius Jack‘as Black‘as). O ten, sename ir paslaptingame dėdės name, berniuko laukia tikri stebuklai. Netrukus paaiškėja, kad jo dėdė yra tikras burtininkas (nors ir ne pats geriausias), o jo kaimynė, ponia Cimerman (akt. Cate Blanchett) – geroji ragana (žymiai galingesnė už Džonataną).

Liujisas prisiprašo, kad dėdė imtų jį mokyti magijos ir netrukus prisidirba: norėdamas padaryti įspūdį patikusiai mergaitei, atgal į gyvenimą prišaukia galingo piktojo burtininko Aizeko žmoną Seleną.
Sukvietusi savo draugelius, Selena imasi vykdyti paskutinį savo vyro norą – sugriauti pasaulį. Žmonijos likimas dabar priklauso tik nuo Džonatano, ponios Cimerman ir, jei tik jam užteks drąsos – Liujiso.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,2
Balsai: 11010
Lankytojų įvertinimas