Slaptasis agentas Maksas  / Show Dogs (2018)
16 Lap. 2018

Slaptasis agentas Maksas / Show Dogs (2018)

2018 UK, USA
  • Režisavo:Raja Gosnell
  • Aktoriai:Will Arnett, Ludacris, Natasha Lyonne, Stanley Tucci
  • Trukmė:1h 32min
  • Kainavo:$5,500,000(estimated)
Aprašymas:
Maksas yra darbui atsidavęs, uolus ir gerbiamas policijos pareigūnas. Pasižymintis išskirtine uosle tiriant nusikaltimus, tikras profesionalumo įsikūnijimas, užkietėjęs viengungis ir pavyzdys kolegoms. Ai, ir dar viena detalė: Maksas yra šuo. Rotveileris. Tad nieko keisto, kad nusikaltėliams pavogus retą pandos jauniklį, tirti bylą paskiriamas būtent Maksas, jam į porą paskiriant detektyvą Frenką (aktorius Will‘as Arnett‘as).

Sekdami nusikaltėlių pėdsakais, pareigūnai atsiduria Las Vegase, kur ruošiamasi prestižiškiausiam ir pompastiškiausiam šunų konkursui pasaulyje. Geresnės priedangos ir nesugalvosi. Maksas apsimeta parodiniu šunimi ir infiltruojasi į patį įvykių sūkurį. Vykstant prašmatniam konkursui, Maksas su Frenku bei dar keliais naujai užverbuotais policijos rėmėjais pamažu spaudžia nusikaltėlius į kampą.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
3,5
Balsai: 2879
Lankytojų įvertinimas