26 Rgp. 2016

GALUTINIS TIKSLAS 2 / Final Destination 2

2003 USA, Canada
  • Trukmė:1h 30min
  • Kainavo:$26,000,000(estimated)
Aprašymas:
Jeigu mirtis pasirinko savo auką, tai ji suras tave bet kurioje pasaulio vietoje ir pačiu netikėčiausiu momentu. Pasikliaudama savo nuojauta, mergina išgelbėja grupelę vairuotojų nuo kruvinos avarijos, tačiau neilgam. Nuo mirties pabėgti neįmanoma.

Filmas prasideda sukrečiančia keliasdešimties automobilių avarija ir veiksmas pradeda rutuliotis pašėlusiu greičiu. Įtampos kupinas fantastinis trileris apie tai, jog MIRTIES apgauti neįmanoma. Ir jei jau pakliuvai į jos tinklus, jokio išsigelbėjimo nebebus. Jei atsidūrei situacijoje, kai neabejotinai turėjai mirti, tačiau kas nors netyčia tave išgelbėjo, nesidžiauk - vis tiek tave jau pasirinko MIRTIS ir jos neišvengsi.

19-metė Kimberly vairuoja prabangų automobilį. Jame sėdi trejetas draugų, visi gana linksmai nusiteikę, laukia puikios atostogos, kai staiga prieš Kimberly akis prabėga šiurpūs vaizdai. Ir visa tai turi atsitikti netrukus, už sekančio posūkio. Kimberly pamato ne tik bičiulių, bet ir savo mirtį taip realiai, kad nedvejodama automobiliu sustabdo eismą gatvėje. Pasipila riksmai, neilgai trukus pasirodo ir žavus jaunas policininkas. Tačiau jie nespėja nieko išsiaiškinti, nes po kelių sekundžių magistralę užlieja ugnies lavina ir sprogimų triukšmas. Jei ne Kimberly, visi, kurie sėdėjo automobiliuose už jos ir piktinosi, būtų žuvę. Dabar gi žuvo kiti. Bet MIRTIS buvo pasirinkusi būtent juos: savimi pasitikintį vaikiną, vienišą mamą su penkiolikmečiu sūnumi, visą Kimberly kompaniją, juodaodį motociklininką, trisdešimtmetę karjeristę, jauną policininką. Šįkart Kimberly dėka jie visi išvengė mirties, bet juk jos IŠVENGTI NEĮMANOMA, jei Tu esi tas, kurį ji jau pasirinko. Gal netrukus viskas būtų ir pamiršta, tačiau tiek Kimberly, tiek policininkas Tomas gerai prisiminė panašią istoriją, kuri nutiko lygiai prieš metus, kai sprogo lėktuvas. Prieš pat sprogimą vienas jaunuolis pamatė viską savo akimis ir keletą žmonių prikalbino išlipti. Lėktuvas sprogo, tačiau neilgai trukus keisčiausiomis aplinkybėmis vienas po kito žuvo visi išsigelbėjusieji. Liko viena mergina - Clear Rivers, tačiau Kimberly ją atrado psichiatrinėje ligoninėje.

Kimberly ir Tomas nusprendė ieškoti bent menkos galimybės išsigelbėti. Jiems sutiko padėti ir pati Clear Rivers. Tačiau viskas ne taip paprasta ir KAŽIN, ar įmanoma apgauti MIRTĮ, jei jau atėjo TAVO LAIKAS...

Go3 -50% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOP50 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 50% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
Balsai:
Lankytojų įvertinimas