Absoliutus blogis 2: Apokalipsė (2004) / Resident Evil: Apocalypse
20 Sau. 2015

Absoliutus blogis 2: Apokalipsė (2004) / Resident Evil: Apocalypse

2004 Germany, France, UK, Canada, USA
  • Režisavo:Alexander Witt
  • Aktoriai:Milla Jovovich, Sienna Guillory, Eric Mabius
  • Trukmė:94 min
  • Kainavo:$45,000,000(estimated)
Aprašymas:
Mirtinas virusas buvo paleistas į Rakūno miestą, kad užkrėstų visus jo gyventojus. Filmo „Absoliutus blogis 2" veiksmas prasideda ten, kur baigėsi pirmasis filmas – Alisa nusiaubtame, beveik mirusiame Rakūno mieste. Galinga UMBRELLA korporacija privertė ją sudalyvauti biogenetiniuose eksperimentuose, po kurių Alisos genetika buvo pakeista, ji įgyjo antžmogiškos jėgos ir galių.

Šių galių jai prireiks, jei nors vienas žmogus išliks gyvas mieste. Prie Alisos prisijungia neseniai iš UMBRELLA korporacijos pašalinta Džil Valentain, Terri Morales, Karlos Oliveira, L.J. ir Nikolai. Visi jie privalo išgyventi ir laiku pasišalinti iš Rakūno, kuris labai greitai taps Mirusiųjų miestu.

Kad pasiektų savo tikslą, jie turės narsiai kautis ne tik su nuolatiniais alkanų likusių gyvųjų antpuoliais, bet ir su UMBRELLA pajėgomis bei jų gąsdinančiais bioninžineriniais ginklais, kurių baisiausias – milžiniška sunkiai ginkluota žudikė Nemezidė.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,2
Balsai: 131,729
Lankytojų įvertinimas