ŽMOGUS IŠ NIEKUR / THE MAN FROM NOWHERE
24 Vas. 2018

ŽMOGUS IŠ NIEKUR / THE MAN FROM NOWHERE

  • Režisavo:Jeongbeom Lee
  • Aktoriai:Bin Won, Saeron Kim, Taehoon Kim, Heewon Kim
  • Trukmė:119 min.
Aprašymas:
Po “Oldboy” atrodė, kad tai Chan-wook Park turi išskirtinį stilių apibrėžiama gal kiek nemotyvuotu ir akiai nemaloniu žiaurumu, kuris atsiskleidžia įtempto siužeto istorijose, bet štai pernai pasirodė įspūdingas Jee-woon Kim darbas “I Saw the Devil”, o galiausiai viską vainikuoja Jeong-beom Lee juosta “The Man from Nowhere” ir jau ima atrodyti, kad tai koziris, kuriuo puikiai žaidžia visa Pietų Korėja.

“The Man from Nowhere” susišlavė didžiąją dalį Korėjos kino apdavonojimų ir tapo žiūrimiausiu filmu šalyje. Juodu ant balto, tai kažkas tarp Luc Besson “The Professional” ir jau minėto Chan-wook Park darbų. Netikėta atsiskyrėlio lombardo savininko draugystė su mamos dėmesio stokojančia vagiliaujančia maža mergaite, virsta beatodairiška “pagauk ir nužudyk” įvykių virtine, nes tave pavojingiausiu priešu ima laikyti ir mafija, ir policija. Ne be reikalo. Pridėkim prie to dar lengvą paslapties elementą ir, žiūrėk, filmo gali laukti “Infernal Affairs” likimas, dabar žinomas “The Departed” vardu.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7.8
Balsai: 50,123
Lankytojų įvertinimas