20 Sau. 2015

Sukurk linksmas Kalėdas / Make the yuletide gay (2009)

2009 USA
  • Režisavo:Rob Williams
  • Aktoriai:Keith Jordan, Wyatt Fenner, Steve Callahan
  • Trukmė:89 min
Aprašymas:
Artėja Kalėdos - dovanų, meilės, draugų, šeimos ir visko, kas šilta metas. Ta proga siūlome pasižiūrėti "baisiai" smagią komediją "Make the yuletide gay" apie vieną smagią šeimynėlę:
Olafas, paskutinio kurso studentas, visiškai atviras universitete atsisveikina su savo vaikinu Neitanu ir išvyksta šventiniam laikotarpiui pas tėvus - visada krykštaujančią optimistę mamą ir žolytės apsirūkiusį koledžo profesorių tėtį, kurie nieko apie jį dar nežino. Pakeliui, jis sustoja "išsigėjinti", pasikeisti drabužius ir susišukuoti "kaip visi". Namuose su šventinėmis vaišėmis, milijonais lempučių šviečiančiuose namuose jį pasitinka tėvai ir kaimynė Ebbi - "mokyklos laikų sužadėtinė". Viskas einasi gerai, kol netikėtai prie durų pasirodo Neitanas, kurį turtingi tėveliai paliko vieną namuose išvykdami į kruizą. Neitanas visiems tampa siurprizu, o Neitanui siurprizas tai, kad Olafo tėvai nieko nenutuokia apie sūnaus asmeninį gyvenimą.

Go3 -50% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOP50 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 50% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,7
Balsai: 1,914
Lankytojų įvertinimas