ZATOIČI / ZATOICHI
13 Gru. 2017

ZATOIČI / ZATOICHI

  • Režisavo:Takeshi Kitano
  • Aktoriai:Takeshi Kitano, Tadanobu Asano, Michiyo Ohkusu, Taka Guadalcanal.... kiti
  • Trukmė:116 min.
Aprašymas:
Japonija, XIX a. Zatoiči – aklas senukas, kuris pragyvenimui užsidirba žaidimu kauliukais ir darydamas masažą. Tačiau po šia kuklia išore slepiasi kovotojas, meistriškai valdantis kalaviją, turintis žaibišką reakciją ir smūgiuojantis neįtikėtinu tikslumu.

Zatoiči atvyksta į nuošalų kalnų miestelį, kuris yra Gindzo gaujos valdžioje. Negailestingas Gindzo sunaikina visus, kurie atsiranda ant jo kelio, o nuo tada kai į jo gaują įstojo galingas samurajus Chatori – jo nieks nebegali sustabdyti.

Žaidimų salone Zatoiči ir jo ištikimas jaunasis draugas Sinkiti susipažįsta su dviem geišom. Tokie pat pavojingi kaip ir gražiosios Okinu ir jos sesuo Osej atvyko į miestą tam, kad atkeršytų už savo tėvų nužudymą. Seserys – geišos žino tik paslaptingą vardą Kutinava, tačiau jos moka begales gudrių triukų. Netrukus įniršę Gindzo pasekėjai pradeda ieškoti Zatoiči ir jo legendiniam kardui tenka kautis dėl šeimininko gyvybės..

„Takeši Kitano vienuoliktame savo filme „Zatoiči“ vėl pakeičia savo stilių ir pagal Japonijoje įžymaus serialo scenarijų sukuria samurajišką nuotykių filmą.

Bit Takeši suvaidino pagrindinį Zatoiči – aklo masažisto, kovojančio prieš „blogiečius“ vaidmenį. Viename iš interviu jis išsireiškė taip: „Man atnešė 29 kasetes su ankstesniais filmais ir serialais apie Zatoiči, aš peržiūrėjau dvi, o paskui nebežiūrėjau. Aš nuolat galvojau, kur gi slypi Zatoiči meistriškumo paslaptis? Kodėl jis nenugalimas? Paskui supratau - nes tai kinas!“

Muzikalus montažas. Ironija. netikėtos, meistriškos dvikovos. Prizas už geriausią režisūrą Venecijos kino bienalėje 2003, „Auksinis publikos liūtas“. Ir šis filmas tikrai to vertas.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7.6
Balsai: 42,946
Lankytojų įvertinimas