Piktas vairuotojas / Drive Angry (2011)
20 Sau. 2015

Piktas vairuotojas / Drive Angry (2011)

2011 USA
  • Režisavo:Patrick Lussier
  • Aktoriai:Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner
  • Trukmė:104 min
  • Kainavo:$50,000,000(estimated)
Aprašymas:
3D technologija nufilmuotame P. Lussier trileryje „Piktas vairuotojas" jūsų laukia pašėlęs greitis, ugnies liežuviai ir pragariška kova.

Miltonas (akt. Nicolas Cage) - užkietėjęs nusikaltėlis, už nuodėmes patekęs į Pragarą. Tačiau Pragaro vartai jo nesulaiko, kai Žemėje skriaudžiama jo šeima: blogio apsėstas kultas nužudo Miltono dukrą ir pagrobia mažąją anūkę. Ištrūkęs iš Pragaro Miltonas beprotišku greičiu leidžiasi į kulto gaudynes - jis turi tik tris dienas, kad išgelbėtų anūkę. Jei jis pavėluos, kulto pasekėjai paaukos mažylę tamsioms jėgoms. Prie Miltono prisideda Paiper (akt. Amber Heard) - patraukli ir kieta kaip akmuo padavėja. Jai taip pat reikia suvesti kai kurias sąskaitas ir nuraminti sąžinę. Dabar jie abu - Miltonas ir Paiper - „spaudžia iki dugno" ir seka karštomis kulto lyderio (akt. Billy Burke) pėdomis. Tačiau jų pačių pėdomis taip pat yra, kas seka: Šėtonas pasiuntė savo parankinį (akt. William Fichter), kad šis sugrąžintų Miltoną atgal į Pragarą. Miltonas, ištrūkęs iš paties Šėtono rankų, taip lengvai nepasiduos.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,5
Balsai: 73,188
Lankytojų įvertinimas