(NE)TIKROS PRANCŪZIŠKOS VESTUVĖS
05 Gru. 2017

(NE)TIKROS PRANCŪZIŠKOS VESTUVĖS

  • Režisavo:Philippe de Chauveron
  • Aktoriai:Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Medi Sadoun
  • Trukmė:97 min
Aprašymas:
Buržua katalikų Klodo ir Marijos Vernelių šeima turi viską, apie ką galima svajoti: didelį namą puikioje vietoje, finansinį stabilumą, keturias gražuoles dukteris. Gyvenimas būtų beveik pasakiškas, jei tik trys jų dukterys nebūtų ištekėjusios už skirtingų religijų ir kilmės vyrų: pirmosios vyras arabas musulmonas, antrosios - kinietis, o trečiosios - žydas.
Tėvai stengiasi paminti savo nusistatymą bei draugiškai priimti žentus į šeimą, tačiau jiems ne visuomet pavyksta nuslėpti tikruosius jausmus. Paskutinė pagyvenusios poros viltis - jauniausia duktė Laura, kuri praneša apie sužadėtuves. Verneliai netveria džiaugsmu, sužinoję, jog būsimas jaunikis - katalikas.
Pro ausis praleidę žinią apie „nerimtą“ jo, aktoriaus ir komiko, profesiją, laimingi tėvai išsiruošia į susitikimą su būsimu žentu ir netenka žado, kai jų jaunėlė pristato juodaodį sužadėtinį iš Dramblio Kaulo Kranto. „Benetton“ šeima, kaip juos vadina kaimynai, pradeda ruoštis vestuvėms.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7.0
Balsai: 29,098
Lankytojų įvertinimas