Evoliucija / Evolution (2001)
20 Sau. 2015

Evoliucija / Evolution (2001)

2001 USA
  • Režisavo:Ivan Reitman
  • Aktoriai:David Duchovny, Orlando Jones, Julianne Moore
  • Trukmė:101 min
  • Kainavo:$80,000,000(estimated)
Aprašymas:
Ši nuotaikinga komedija įtraukia į neįprastą veiksmą, kurio centre…meteoritas.

Tačiau meteoritas, pasirodo, į Žemę nusileidžia ne vienas, o su grupele ateivių. Viso to rezultate ….chaosas. Ir tai suteikia naują reikšmę posakiui “išgyvena stipriausieji”.

Nukritusiam meteoritui tirti susiburia grupė suinteresuotų asmenų. Koledžo profesorius (akt. David ovny) tyrimo eigoje išsiaiškina, kad meteorito viduje egzistuoja ne šios Žemės formos – linksmi ateiviai, kurie dauginasi ir vystosi nežmonišku greičiu, o meteoritas atlieka to dauginimosi funkciją. Nekviesti svečiai ima daugintis kaip grybai po lietaus. Tuo susidomi mokslininkai, mokytojai, JAV kariuomenė ir šiaip žingeidūs žmogeliai. Į pagalbą profesoriui suskuba jo draugas moterų tinklinio komandos treneris (akt. Orlando Jones'as), talentinga moslininkė (akt. Julianne Moore) ir gaisrininku svajojantis tapti jaunuolis (akt. Sean'as William'as Scott'as). Tokiai smagiai ir šmaikščiai kompanijai iškyla labai rimtas ir gyvybiškai svarbus uždavinys – išgelbėti Žemę nuo nelauktų ir nepageidaujamų svečių ir jų siekio okupuoti mūsų planetą. Jie yra vieninteliai, kurie tai gali padaryti. Bet ar Žemė nesulauks stebinančios ir netikėtos baigties? Į šį klausimą puikiai atsakys nuostabi aktorių kompanija priešakyje su visiems gerai žinomu David ovny filme “Evoliucija”.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,0
Balsai: 91,192
Lankytojų įvertinimas