Džesio Džeimso nužudymas, kurį įvykdė bailys Robertas Fordas / The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford (2007)
10 Bir. 2017

Džesio Džeimso nužudymas, kurį įvykdė bailys Robertas Fordas / The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford (2007)

  • Režisavo:Andrew Dominik
  • Aktoriai:Brad Pitt, Casey Affleck, Sam Rockwell, Jeremy Renner, Mary-Louise Parker, Sam Shepard, Dustin Bollinger, Garret Dillahunt, Paul Schneider, Brooklynn Proulx ir kiti.
  • Trukmė:02:39:40
Aprašymas:
Režisieriaus Andrew Dominiko kriminalinė drama – tai vaizdingas ir jausmingas pasakojimas apie garsiausią XIX amžiaus banditą Džesį Džeimsą, kuris, slėpdamas savo tikrąjį vardą po pseudonimais, apiplėšinėdavo turtuolius, o pinigus atiduodavo vargšams.

Ši teatrališka kino juosta tiesiog užburia ir nugabena į neatmenamus laikus. Džesis Džeimsas (Bradas Pittas), turėdamas tik 34-rius metus, tampa vienu iš geriausių tarp nusikaltėlių. Kartu su vyresniuoju broliu Franku (Sam Shepard) Džesis yra garsiausios Amerikos gangsterių gaujos vadas. Jų sąskaitoje - didžiausi bankų, traukinių ir pašto apipėšimai.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7.5
Balsai: 143 923
Lankytojų įvertinimas