Išprotėjęs profesorius 2: Klampų šeimynėlė / Nutty Professor II: The Klumps (2000)
27 Kov. 2017

Išprotėjęs profesorius 2: Klampų šeimynėlė / Nutty Professor II: The Klumps (2000)

  • Režisavo:Peter Segal
  • Aktoriai:Eddie Murphy, Janet Jackson, Larry Miller, John Ales, Richard Gant, Anna Maria Horsford, Melinda McGraw, Jamal Mixon, Gabriel Williams, Chris Elliott ir kiti.
  • Trukmė:01:46:52
Aprašymas:
Komikas Edis Merfis ir garsioji dainininkė Džanet Džekson vaidina antroje komedijoje apie profesorių, atradusį nepaprastą liekninantį vaistą.
Šįkart profesorius Šermanas Klampas rengiasi vesti. Visa jo storoji šeimyna neapsakomai džiaugiasi, tačiau netikėtai grįžta Badis Meilė – profesoriaus antrasis ir plonasis “Aš”.
Jis visokiais būdais stengiasi grįžti ir užvaldyti Šermano gyvenimą. Profesorius pasistengia jį pergudrauti ir savo išrastus vaistus paslepia tėvų namuose. Badis sužino, kur jie paslėpti, tačiau tam, kad juos gautų, jis turi pergudrauti visą Klampų šeimynėlę…

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
4.3
Balsai: 40 794
Lankytojų įvertinimas