Suvokimas / Knowing (2009)
27 Kov. 2017

Suvokimas / Knowing (2009)

  • Režisavo:Alex Proyas
  • Aktoriai:Nicolas Cage, Rose Byrne, Chandler Canterbury, Ben Mendelsohn, Lara Robinson, Nadia Townsend, Adrienne Pickering, Danielle Carter, Alethea McGrath, Tamara Donnellan ir kiti.
  • Trukmė:02:01:31
Aprašymas:
1958-aisiais metais norint pažymėti naujos pradinės mokyklos atidarymą mokinių paprašoma nupiešti piešinius apie tai, kaip jie įsivaizduoja ateitį. Vėliau piešiniai patalpinami į laiko kapsulę ir užkasami į žemę. Tačiau viena keistuolė mergaitė vietoj piešinio visą lapą užpildo – atrodo - beprasmiškais ir padrikais skaičiais.

Praėjus penkiasdešimčiai metų nauja moksleivių karta atidaro laiko kapsulę, o paslaptingoji keistuolės mergaitės rašliava atsiduria Kalebo (akt. Chandler Canterbury) rankose. Kalebo tėvas – profesorius Džonas Kostleris (akt. Nicholas Cage) susidomi sūnaus parnešta mįslinga žinute. Netrukus jis ima pastebėti keistus sutapimus – pritaikius šifrą skaičiai susidėlioja į logiškas sekas, kurios nurodo pastarųjų penkiasdešimties metų katastrofas, pareikalavusias daugybės žmonių aukų.

Pasirodo, kad skaičiai nurodo dar tris stichines nelaimes, kurios laukia žmonijos artimoje ateityje.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6.2
Balsai: 192 912
Lankytojų įvertinimas