Vizas. Nojaus Arkos paslaptis / Visus-Expedition Arche Noah (2011)
14 Rgp. 2016

Vizas. Nojaus Arkos paslaptis / Visus-Expedition Arche Noah (2011)

  • Režisavo:Tobi Baumann
  • Aktoriai:Stephan Luca, Julia Molkhou, Hilmi Sözer, Arijana Antunovic, Jean-Yves Berteloot, Tayfun Bademsoy, Waldemar Kobus, Sonsee Neu, Michael Gwisdek, Friederike Kempter, Philipp Danne, Fahri Yardim, Hakan Orbeyi, Kasem Hoxha, Komi Togbonou, Tom Strauss, Roberto Guerra...
  • Trukmė:02:04:26
Aprašymas:
Dievo Akys: Kūrimas ir Naikinimas, Išgelbėjimas ir Pražudymas, Pradžia ir Pabaiga. Ką iš tiesų gabeno Nojaus arka? Tik gyvūnus ar dar kažką paslaptingo? Senajame Testamente parašyta: „Dievo Akys lydėjo Nojaus Arką“. Gal reikėtų tą suprasti paraidžiui?
Gal Nojaus laive buvo visai ne gyvūnai, turėję užtikrinti kūrinijos tęstinumą? Gal tikrai Nojaus laive buvo Dievo Akys? Jei Nojus iš tikrųjų savo laive gabeno vieną iš Dievo Akių, galėjo būti ir antra. Jei būtų rastas laivas, būtų surastas ir atsakymas, kokią misiją iš tikrųjų turėjo Nojaus Arka.
Šią nelengvą ir pavojingą paslaptį bando atskleisti ne tik profesorius Ziorensenas su sūnėnu Robertu. Galimą relikviją medžioja ir apsišaukėliai Kryžiaus riteriai. Jie pasišovę sunaikinti netobulą žmoniją ir viską sukurti iš naujo. Vyksta pavojingos ir negailestingos lenktynės.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
Balsai:
Lankytojų įvertinimas