Eilinė egzekucija / An Ordinary Execution (2010)
11 Bal. 2018

Eilinė egzekucija / An Ordinary Execution (2010)

2010 France
  • Režisavo:Marc Dugain
  • Aktoriai:André Dussollier, Marina Hands, Edouard Baer
  • Trukmė:1h 45min
  • Kainavo:€8,483,818(estimated)
Aprašymas:
Prancūzų rašytojas Marcas Dugainas 2010 m. ekranizavo savo romaną ir taip atsirado filmas „Eilinė egzekucija“. Jis perkels į 1952-ųjų Maskvą. Gydytoja urologė (Marina Hands) nori pastoti nuo savo vyro fiziko, kuris gyvas tik žmonos meile. Rudenį ją pakviečia slaugyti sergančio Stalino ir apie tai niekas neturi žinoti, net moters vyras. Diktatorius pamažu užmezga su jauna moterimi manipuliavimo ir pasitikėjimo persmelktą ryšį.

Stalinas, kurį suvaidino mėgstamas Alaino Resnais aktorius André Dussolier, atskleidžia filme tikrą „teroro meną“. Tai puikiai sutampa su režisieriaus sumanymu paversti diktatorių fikcijos personažu. Beje, rašytojas sako, kad romano sumanymas gimė po „Kursko“ katastrofos, kai jam parūpo paanalizuoti Maskvos totalitarizmo tęstinumą nuo Stalino iki mūsų dienų, užtat filme atsirado ir berniukas Vladimiras Putinas. Prancūzai „Eilinę egzekuciją“ gyrė ir už Dussolier vaidybą, ir už teroro persmelktą kasdienybės atmosferą.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,5
Balsai: 370
Lankytojų įvertinimas