Kapitonas Amerika: pilietinis karas / Captain America: Civil War (2016)
24 Lie. 2019

Kapitonas Amerika: pilietinis karas / Captain America: Civil War (2016)

2016 USA
  • Režisavo:Anthony Russo, Joe Russo
  • Aktoriai:Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Chris Evans
  • Trukmė:2h 26min
Aprašymas:
Ypatingų galių turintys superherojai gyvena sau įprastu ritmu - gelbėja pasaulį ir saugo žmoniją nuo blogiečių, o laisvalaikiu tampa eiliniais praeiviais gatvėje. Bet pasaulio gelbėjimas - nelengvas darbas, todėl kartais jie priverda daug nemalonumų valdžiai. Ši - suerzinta superherojų populiarumo ir sukeliamų neramumų, išleidžia naują įstatymą: juo remiantis visi pasaulio sergėtojai nuo šiol privalės nusiimti savo kaukes ir atskleisti tikruosius veidus.

Naujasis įstatymas ne sukiršina herojus ir padalija juos į dvi priešiškas stovyklas. Vienai jų vadovauja Kapitonas Amerika, griežtai pasisakantis prieš valdžios ketinimus paviešinti tikrąsias superherojų tapatybes, o kitai... Geležinis Žmogus. Visų nuostabai, jis pritaria naujajam įstatymui ir kategoriškai nepalaiko kolegų, norinčių likti incognito.

Tačiau pasaulio gelbėtojų tarpusavio nesutarimai - puikus laikas vešėti blogiui...

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
Balsai:
Lankytojų įvertinimas