Zulanderis 2 / Zoolander 2 (2016)
17 Vas. 2016

Zulanderis 2 / Zoolander 2 (2016)

2016 USA
  • Režisavo:Ben Stiller
  • Aktoriai:Ben Stiller, Owen Wilson, Penélope Cruz
  • Trukmė:1h 42min
Aprašymas:
2001-aisiais garsiausiam planetos modeliui Derekui Zūlanderiui (aktorius Ben‘as Stiller‘is) po kojomis buvo visas pasaulis. Ir ne tik dėl darbo mados srityje. Kartu su bičiuliu, taip pat modeliu Hanzeliu Makdonaldu (akt. Owen‘as Wilson‘as) Derekas užkirto kelią piktadario Mugatu planui nužudyti Malaizijos premjerą.

Praėjo daugiau nei dešimtmetis ir pasaulis užmiršo Dereką ir Hanzelį. Niekas nebesamdo jų modelio darbui, jų niekas netgi nebeatpažįsta gatvėje. Vieną dieną vyrukai nutaria, kad ilgiau taip tęstis nebegali. Jie sugrįš į šlovės viršūnę, nesvarbu, kiek tai kainuotų.

Žingsnis po žingsnio Zūlanderis ir Makdonaldas pradeda savo kelionę atgal į mados pasaulio sostą. Apie tai sužinoję konkuruojančios kompanijos sunerimsta ir nutaria bet kokia kaina jiems sutrukdyti.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,3
Balsai: 5,042
Lankytojų įvertinimas