Jaunikis / Bridegroom (2013)
01 Sau. 2016

Jaunikis / Bridegroom (2013)

2013 USA
  • Režisavo:Linda Bloodworth-Thomason
  • Aktoriai:Cindy Bitney, David Crone, Jessica Mitchell
  • Trukmė:80 min
  • Kainavo:$385,000(estimated)
Aprašymas:
Tikriausiai daug kas prisimins „Youtube“ svetainėje patalpintą 10 minučių video, pavadintą „IT COULD HAPPEN TO YOU“, kurį jau peržiūrėjo virš 5 mln. žmonių.

Šis, pagal tą patį įvykį sukurtas dokumentinis filmas, pasakoja dviejų vaikinų Shane Bitney Crone ir Thomo Bridegroom'o meilės ir įsipareigojimų istoriją, kuri tragiškai pasibaigė dėl neatsargaus žingsnio ant namo stogo.

Filme pamatysite draugų ir artimų žmonių pasakojimus apie vaikinų vaikystę, pažinties istoriją, patį tragišką įvykį, o antrojoje filmo dalyje pamatysite tai, kas nutinka, kai žmonės neturi jokios įstatymiškos apsaugos savo partnerystei, kai neturi galimybės paskutinį kartą atsisveikinti su žmogumi, su kuriuo gyvenai, džiaugeisi, planavai ateitį.

Filmas laimėjo Toronto, Tribekos, GLAAD kino apdovanojimus, šiuo metu pristatinėjamas įvairiuose kino festivaliuose visame pasaulyje.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
8,1
Balsai: 2,987
Lankytojų įvertinimas