Vilko lietus / Wolfs Rain (1 sezonas) (2003)
27 Lap. 2015

Vilko lietus / Wolfs Rain (1 sezonas) (2003)

2003 Japan
  • Aktoriai:Mamoru Miyano, Kenta Miyake, Akio Suyama
  • Trukmė:701 min
Aprašymas:
Pasaulis. Anime „Wolf‘s Rain“ veiksmas vyksta ateities, apokaliptiniame pasaulyje. Žmonės nuniokojo žemę ir dabar gyvena po truputį naikindami tai, kas dar liko iš gamtos. Didžioji dalis gyvūnų rūšių jau sunaikintos, o likusi – prie išnykimo ribos. Apgriuvę ir nuskurdę miestai vis dar gyvuoja, išsibarstę po nuniokotą žemę. Žmonės gyvena susiskirstę į dvi grupes: kilminguosius ir paprastus gyventojus, kurių dauguma tapo nusikaltėliais.

Legenda. Sklando legenda, kad prieš pat pasaulio pabaigą pasirodys vilkai tam, kad nuvestų visus į Rojų. Niekas netiki šiomis legendomis, nes mano, kad vilkai išnyko prieš 200 metų.

Vis dėlto vilkai vis dar egzistuoja. Tai jiems pavyko dėl jų ypatingo sugebėjimo manipuliuoti žmonių protais taip, kad šie matytų vilkus kaip žmones. Tokiu būdu daug vilkų sugebėjo integruotis į žmonių visuomenę.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
8,1
Balsai: 5,357
Lankytojų įvertinimas