Aš ir Erlas, ir mirštančioji / Me and Earl and the Dying Girl (2015)
31 Kov. 2016

Aš ir Erlas, ir mirštančioji / Me and Earl and the Dying Girl (2015)

2015 USA
  • Režisavo:Alfonso Gomez-Rejon
  • Aktoriai:Thomas Mann, RJ Cyler, Olivia Cooke
  • Trukmė:105 min
  • Kainavo:$8,000,000(estimated)
Aprašymas:
Vidurinės mokyklos abiturientas Gregas (akt. Thomas Mann) yra tipiškas vienišų paauglių prototipas. Jis nemėgsta viešumo, neturi draugų, vengia bet kokių įsipareigojimų ir santykių, nes tiki, kad tai geriausias būdas išgyventi varginančią paauglystę ir paskutinius metus mokykloje.

Didžiausias jo pomėgis - kurti mėgstamiausių filmų parodijas, o vienintelis tikras draugas, su kuriuo jis kuria tas parodijas - Erlas (akt. RJ Cyler). Tačiau artimų ryšių vengiantis Gregas net ir Erlą vaidina ne geriausiu draugu, o bendradarbiu.

Vieną dieną dieną Grego mama praneša liūdną žinią - jo bendraklasė Reičelė ką tik sužinojo serganti kraujo vėžiu. Nors Grego ši žinia nesujaudina, motina jį įkalba aplankyti sergančią mergaitę ir su ja pabendrauti.

Nenoromis Gregas kasdien vis daugiau laiko praleidžia su mirštančiąja. Bėgant laikui, erzinantys jų pokalbiui tampa vis šiltesni, o iki šiol ignoruota Reičelė vis mielesnė Grego širdžiai: vengęs atvirumo, jis pamažu pradeda suprasti tikrosios draugystės prasmę.

„Sundance" Didžiojo žiuri prizo ir Žiūrovų simpatijų prizo laureatu tapęs filmas atvirai ir su šypsena žvelgia į minų lauką primenanti paauglių gyvenimą.

Šmaikšti, ironiška ir nuotaikingai nuoširdi drama sukurta pagal amerikiečių rašytojo ir scenaristo Jesse Andrewso to paties pavadinimo romaną.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,9
Balsai: 28,131
Lankytojų įvertinimas