Raudonkepuraitė / Red Riding Hood (2011)
20 Sau. 2015

Raudonkepuraitė / Red Riding Hood (2011)

2011 USA, Canada
  • Režisavo:Catherine Hardwicke
  • Aktoriai:Amanda Seyfried, Lukas Haas, Gary Oldman
  • Trukmė:100 min
  • Kainavo:$42,000,000(estimated)
Aprašymas:
Nedidelį kaimą daugelį metų terorizuoja vilkolakis. Per kiekvieną pilnatį kaimo gyventojai aukoja jam gyvulį, kad nors kiek numalšintų vilkolakio alkį. Tačiau pasirodžius raudonajam mėnuliui vilkolakis pareikalauja žmogiškos aukos...

Valerė (akt. Amanda Seyfried) - jauna mergina. Merginos tėvai (akt. Billy Burke ir Virginia Madsen) pažadėjo jos ranką kaimo turtuoliui Henriui (akt. Max Irons). Tačiau mergina visą gyvenimą mylėjo vargšą medkirtį Piterį (akt. Shiloh Fernandez). Bijodami netekti vienas kito, jaunuoliai nusprendžia kartu pabėgti. Tačiau išvakarėse Valerė sužino, kad jos sesuo žuvo vilkolakio nasruose. Vilkolakis jau daugelį metų terorizuoja kaimelį, tačiau kaimo gyventojams pavykdavo palaikyti paliaubas su siaubūnu: kiekvieną pilnatį jie aukodavo vilkolakiui kokį nors gyvulį. Tačiau pasirodžius raudonajam mėnuliui vilkolakis pareikalavo žmogiškos aukos, kuria tapo Valerės sesuo.

Kaimo gyventojai, ištroškę keršto, pagalbon pakviečia vilkolakių medžiotoją tėvą Solomoną (akt. Gary Oldman). Deja, tėvo Solomono pasirodymas atneša į bendruomenę dar daugiau nerimo ir baimės. Tėvas Solomonas atskleidžia kaimiečiams kraupią tiesą: dienomis vilkolakis virsta žmogumi ir gyvena tarp jų. Bet kuris kaimo gyventojas gali pasirodyti beesąs vilkolakiu. Tai pasėja įtarumo sėklą kaimiečių tarpe ir suardo iki tol tvirtus bendruomenės ryšius. Dabar kaimynai įtarinėja kaimynus, šeimos nariai nepatikliai žiūri vieni į kitus, mylimųjų širdyse gimsta abejonės... Tuo tarpu Valerė netikėtai supranta, jog vilkolakį ir ją sieja keisti ryšiai. Tikėdamasi išgelbėti tuos, kuriuos myli, ji leidžiasi į pavojingą žaidimą su žvėrimi taip tapdama įtariamąja ir... jauku.

„Saulėlydžio" režisierė Catherine Hardwicke toliau žengia filmų apie vilkolakius žanro keliu ir pristato publikai kitokią visiems gerai žinomos pasakos „Raudonkepuraitė" versiją.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,4
Balsai: 74,639
Lankytojų įvertinimas