Šalutinis efektas (1 sezonas) / Limitless (2015-2016)
18 Bal. 2016

Šalutinis efektas (1 sezonas) / Limitless (2015-2016)

2015 USA
  • Režisavo:Marc Webb
  • Aktoriai:Jake McDorman, Bradley Cooper, Jennifer Carpenter
  • Trukmė:42 min
Aprašymas:
„Jūsų smegenys yra stebuklas, bet jis neišbaigtas. Visų galvoje slypi labirintas, pilnas nesusijungusių gijų ir neišnaudoto potencialo.“ Viena taė Brajanui Finčui atveria tai, ko kiti žmonės net nesugebėtų įsivaizduoti. Viena piliulė įstumia jį į sudėtingą padėtį ir meta ant jo žudiko šešėlį. Kaip įrodyti, kad esi nekaltas, kai ant kulnų mina FTB? O kaip po to nusikratyti FTB? Ar atsivėrusios proto galimybės sugebės padėti išsisukti nepaliestam?
Naujasis serialas „Šalutinis Efektas“, paremtas to paties pavadinimo filmo motyvais, tik veiksmas perkeliamas į vėlesnį laiką ir sutelktas ties Brajanu Finču, kuris save apibūdina kaip "nieką". Toliau pamatysime kaip jam seksis pagaliau tampant kažkuo svarbiu... Kažkuo... Protingiausiu pasaulyje.
Seriale atsiranda tiek naujų veikėjų, tiek šmėkšteli ir filmo „Šalutinis Efektas“ veikėjai kaip pats Edis Mora (vaid. Bradley Cooper).

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
Balsai:
Lankytojų įvertinimas