Didingasis amžius (1, 2, 3, 4 sezonas) / Magnificent Century (2011-2014)
30 Sau. 2016

Didingasis amžius (1, 2, 3, 4 sezonas) / Magnificent Century (2011-2014)

2011 Turkey
  • Režisavo:Durul Taylan, Yagmur Taylan
  • Aktoriai:Selen Ozturk, Ezgi Eyüboglu, Meryem Uzerli
  • Trukmė:90 min
  • Kainavo:TRL4,000,000(estimated)
Aprašymas:
Seriale susipina valdžios kultas kartu su jausmingąja ir moteriškąja serialo puse – ukrainiečių ortodoksų šventiko dukros, paimtos į vergovę, ir sultono Suleimano Didžiojo meilės istorija. Sudegus sultono haremui, krikščionė mergina Roxelana buvo priimta į sultono rūmus, kol bus atstatytas haremas. Tačiau to niekada neįvyko, o sultonas, laužydamas Osmanų imperijos tradicijas, krikščionę merginą vedė, pavadino sultone Hürrema ir leido kartu su juo gyventi imperatoriškuose rūmuose iki gyvenimo galo. Pastaroji tapo žinoma ir įtakinga teisėta sultono žmona, kartu su vyru valdžiusi imperiją. Jų sūnus po sultono mirties perėmė imperijos valdymą po 46 metus trukusio tėvo viešpatavimo.

Pagrindinį vaidmenį atlieka vienas žymiausių Turkijos aktorių Halit Ergenç, serialo „Tūkstantis ir viena naktis“ žvaigždė. Jis ir jo kolegė ekrane, Šecherezados vaidmens atlikėja Bergüzar Korel 2009 metais susituokė bei susilaukė sūnaus. Pora laikoma viena garsiausių Turkijos šeimų.

Šįkart aktoriui teko itin atsakingas vaidmuo – įkūnyti patį sultoną Suleimaną Didįjį, kurio valdymo metu Osmanų imperija buvo didžiausia ir galingiausia.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,4
Balsai: 9,236
Lankytojų įvertinimas