Soliaris / Solaris (2002)
09 Rgs. 2015

Soliaris / Solaris (2002)

2002 USA
  • Režisavo:Steven Soderbergh
  • Aktoriai:George Clooney, Natascha McElhone, Ulrich Tukur
  • Trukmė:99 min
  • Kainavo:$47 000 000
Aprašymas:
Psichologas Kelvinas (akt. George Clooney) gauna paslaptingą žinutę, kurioje jo draugas prašo padėti ištirti kosminiame laive izoliuotos mokslininkų komandos būklę.

Nuvykęs į kosminę stotį Kelvinas sužino, kad kosminis laivas skrieja apie mistinę planetą Soliarį, jį čia pasikvietęs draugas yra nusižudęs, o kiti du mokslininkai yra apimti baimės ir kliedesių. Kelvinas ir pats įsipainioja į didžiąsias naujojo pasaulio paslaptis. Soliaris jam tampa galimybe pakeisti praeities santykius su buvusia žmona, kurie jam atnešė neįveikiamą kaltės jausmą, sąžinės graužatį.

Ne savo noru iš gyvenimo pasitraukusi mylimoji dažnai jį lanko pačiais keisčiausiais ir sveiku protu nesuvokiamais būdais. Ar pavyks puikiai išmanančiam žmogaus psichologiją specialistui suvokti, kas yra tikrovė, o kas – tik vaizduotės vaisius? Ar pavyks iš naujo atrasti meilę?

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6.20
Balsai: 64 541
Lankytojų įvertinimas