21 Bal. 2015

Air Amerika / Air America (1990)

1990 USA
  • Režisavo:Roger Spottiswoode
  • Aktoriai:Mel Gibson, Robert Downey Jr., Nancy Travis
  • Trukmė:113 min
  • Kainavo:$35,000,000(estimated)
Aprašymas:
1969-tieji ... Vietname ką tik susikompromitavę amerikiečiai Laose pasirinko kitokią karo taktiką. Komunistai mėgina šalyje įtvirtinti savo režimą, o galingosios JAV karinės pajėgos negali legaliai kištis į politinius procesus šiame krašte. Tačiau specialiosios tarnybos randa būdą kaip infiltruoti savo agentus - CŽV priklausanti oro linijų kompanija „ Air America“ oficialiai į Laosą skraidina krovinius, o iš tiesų – narkotikus generolui Songui, kuris už tokias „dovanėles“ remia amerikiečius. Kompanijos pilotai atlieka įvairias žvalgybines užduotis ir kiekvieną dieną rizikuoja pradingti bekraštėse džiunglėse.

Situacija kebli – karo nėra, Amerikos pilotų Laose nėra, tačiau padangę raižo „Air America“ lėktuvai - nematomi slaptojo fronto plieniniai paukščiai. O du gyvenimo mėtyti ir vėtyti vyrukai neabejoja, kad tokia avantiūra - kaip tik jiems. Bilis prarado piloto licenziją už nedovanotinas išdaigas ore ir jį tuojau pat nusamdė CŽV. Tokiam vėjo pamušalui Laosas pati tinkamiausia vieta. O ypač kito panašaus būdo vyruko Džino kompanijoje. Džinas atsibastė į šią prakeiktą vietą norėdamas praturtėti – slapta nuo savo viršininkų jis verčiasi ginklų kontrabanda ir tikisi susižerti gražaus pinigo.

Tačiau vienintelis dalykas, kurį ši tikrai pašėlusių vyrukų pora laimi pragariškoje loterijoje – vyriška draugystė. Jie visada kartu, visada gerai nusiteikę ir visada išsikapsto iš beviltiškiausių situacijų.

Go3 -50% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOP50 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 50% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,7
Balsai: 19,815
Lankytojų įvertinimas