Underdogs / Metegol (2013)
27 Kov. 2015

Underdogs / Metegol (2013)

2013 Spain, Argentina, India, USA
  • Režisavo:Juan José Campanella
  • Aktoriai:Gabriel Almirón, Federico Cecere, Ezequiel Cipols
  • Trukmė:106 min
  • Kainavo:$22,000,000(estimated)
Aprašymas:
Metegol (Stalo futbolas) - Chuano Josė Kampanelos animacinis filmas, argentiniečių-ispanų bendras produktas 3D formatu. Pagrindiniai istorijos veikėjai – stalo futbolo figūrėlės. Amadėjus gyvena paslaptingame mažame kaimelyje, dirba bare ir žaidžia stalo futbolą kaip niekas kitas. Jis įsimylėjęs savo vaikystės draugę Laurą, kuri apie tai nė nenutuokia.

Kaimelio idilė griūna, kuomet į gimtuosius namus grįžta Grubusis, geriausias futbolo žaidėjas pasaulyje, pasiryžęs atkeršyti už vieninteles praloštas varžybas gyvenime. Palūžęs dėl stalo futbolo ir baro, Amadėjus atranda kai ką magiško – jo mėgstamiausio žaidimo figūrėlės šneka... Ir daug... Amadėjus kartu su jais leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę gelbėti Lauros. Jie leidžiasi į kelią, kurio gale jie bandys tapti tikra futbolo komanda. Bet ar futbole yra vietos stebuklams?

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,9
Balsai: 4,903
Lankytojų įvertinimas