07 Kov. 2015

Nenuoramos / Restless (2011)

2011 USA
  • Režisavo:Gus Van Sant
  • Aktoriai:Mia Wasikowska, Henry Hopper, Ryô Kase
  • Trukmė:91 min
  • Kainavo:$15,000,000(estimated)
Aprašymas:
Anabela yra graži ir žavinga, itin mylinti ją supantį gamtos pasaulį, paauglė. Enokas – jaunuolis, kuris nebesidžiaugia gyvenimu nuo to laiko, kai nelaimingo atsitikimo metu mirė abu jo tėvai. Enokas turi geriausią draugą Hirošį, II-ojo Pasaulinio karo japonų lakūno vaiduoklį.

Anabela dievina Charlesą Darwiną ir domisi gyvūnija. Kai šie du keistuoliai susitinka laidotuvėse, jie suvokia turintys bendrą pasaulį. Nenuoramos pasakoja sudėtingą ir jaudinančią Anabelos ir Enoko kelionę, kurios kulminacija – jų pačių susitaikymas su savimi.

Santykiai su draugais, šeima ir vienas kitu juos išmoko pačių geriausių gyvenimo pamokų – kad kiekviena pabaiga atneša naują pradžią, o meilė yra nemirtinga.

„Nenuoramos" - nauja režisieriaus G. Van Sant, publikai žinomo tokiais filmais kaip „Gerasis Vilas Hantingas", „Pažadėtoji žemė", „Milkas", drama. Tai jautrus žvilgsnis į dviejų jaunų žmonių, bandančių suvokti mirtį ir susitaikyti su gyvenimo trapumu, santykius.

Go3 -50% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOP50 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 50% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,8
Balsai: 13,201
Lankytojų įvertinimas