Kruvina seserijos paslaptis / Sorority Row (2009)
27 Spa. 2015

Kruvina seserijos paslaptis / Sorority Row (2009)

2009 USA
  • Režisavo:Stewart Hendler
  • Aktoriai:Briana Evigan, Rumer Willis, Carrie Fisher
  • Trukmė:101 min
  • Kainavo:$16,000,000(estimated)
Aprašymas:
Jei mokykloje priklausai brolijai ar seserijai, būk tikras, kad jie tavimi pasirūpins ir apgins tavo garbę. Tai šventa pareiga – visi už vieną, vienas už visus. "Teta Pi" merginos taip pat laikėsi šio principo ir kai išaiškėjo, jog vieną seserijos narę – Megan – apgaudinėja vaikinas, jos nusprendė jį pamokyti.

"Teta Pi" narės sukūrė suktą ir gana žiaurų planą: nusikaltusį vaikiną priversti patikėti, jog jis nužudė Megan, tuomet nugabenti į nuošalią vietovę ir įtikinti jį, jog jis privalo sukapoti jos kūną ir įmesti į ežerą, nes kitaip jam gresia kalėjimas. Taip merginos tikėjosi pagąsdinti ir pamokyti „nusikaltėlį", o po to prisipažinti, jog tai – tik pokštas.

Deja, "Teta Pi" merginų pokštas klaikiai nepasiseka ir Megan žūsta nuo paklaikusio buvusio vaikino rankos. Nelaimingas atsitikimas pribloškia ir išgąsdina seserijos merginas. Nevilties ir šoko akimirką vadeles į rankas paima valdingoji Džesika ir įtikina visa, kad jos privalo nuslėpti Megan mirtį. Tad merginos atsikrato jos kūno ir sutaria, kad niekada niekam apie tai nepasakos.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,1
Balsai: 21,379
Lankytojų įvertinimas