13 Vas. 2015

Laiko įkaitai / Timeline (2003)

2003 USA
  • Režisavo:Richard Donner
  • Aktoriai:Paul Walker, Gerard Butler, Billy Connolly
  • Trukmė:116 min
  • Kainavo:$80,000,000(estimated)
Aprašymas:
Profesoriaus vadovaujama archeologų grupė tyrinėja XIV a. Prancūzijos pilies griuvėsius. Svarbių atradimų kupina ekspedicija - tai išsipildžiusi sena profesoriaus svajonė. Tačiau jam pačiam netikėtai tenka išvykti.

Kaip tik tada jo padėjėjai griuvėsių požemiuose aptinka patalpą, kuri buvo užrakinta net 600 metų. Tyrinėtojai galėjo tikėtis visko, tik ne to, ką iš tiesų rado: modernius žiūronus, kurie niekaip negalėjo būti pagaminti prieš 600 metų ir... profesoriaus laišką, kuriame įrašyta data: 1357-ųjų balandžio 2-oji!

Kad įmintų šią jokiai logikai nepaklūstančią mįslę, jaunieji archeologai turi patys nusigauti į XIV amžių. Ar sugebės feodalinių karų alinamame amžiuje išgyventi XXI amžiaus žmogus? Ar, iškentę visus pavojus, jaunieji tyrinėtojai atskleis profesoriaus paslaptį ir suspės laiku grįžti atgal?

Go3 -50% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOP50 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 50% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,6
Balsai: 49,317
Lankytojų įvertinimas