11 Vas. 2015

Teresės Nuodėmė / Thérèse Desqueyroux / Therese Desqueyroux (2012)

2012 France
  • Režisavo:Claude Miller
  • Aktoriai:Audrey Tautou, Gilles Lellouche, Anaïs Demoustier
  • Trukmė:110 min
  • Kainavo:$12,700,000(estimated)
Aprašymas:
"Anos Kareninos" ir "Ponios Bovary" gerbėjų auditorijai skirtoje, stilingoje kostiuminėje dramoje, turtingoje katalikų šeimoje užaugusi Teresė (aktorė Audrey Tautou) išteka už kilmingo žemvaldžio kaimyno Bernardo (aktorius Gilles Lellouche'as). Tai santuoka be meilės ir aistros. Vien tik iš išskaičiavimo ir naudos. Arogantiškas turtuolis vyras labiau domisi savo šunimis, medžioklės reikalais ir paveldėtų pušų miškais, neskirdamas laiko jaunos žmonos norų, pageidavimų ir užgaidų išpildymui.

Teresei nėra kuo kvėpuoti nelaimingoje santuokoje. Ji tiesiog dūsta prabangioje aplinkoje, nesulaukdama trokštamo dėmesio ir elementarios pagarbos. Jauna ir ambicinga moteris jaučiasi tiesiog ne savo vietoje. Ji svajoja ištrūkti iš desperatiškai nuobodžios provincijos Pietų Prancūzijoje į bohemiškai džiazuojantį Paryžių.

Šio filmo režisierius pats Claude'as Milleris, savo karjerą padėjęs dirbamas legendinių Prancūzijos režisierių Roberto Bressono, Jeano-Luco Godardo ir Francois Truffaut asistentu. Režisuodamas šią klasikinio romano ekranizaciją jis jau sunkiai sirgo ir žinojo, kad šis filmas bus paskutinis jo darbas.

Go3 -50% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOP50 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 50% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,0
Balsai: 2,231
Lankytojų įvertinimas