Snaiperis / Sniper (1993)
28 Sau. 2015

Snaiperis / Sniper (1993)

1993 USA, Peru
  • Režisavo:Luis Llosa
  • Aktoriai:Tom Berenger, Billy Zane, J.T. Walsh
  • Trukmė:98 min
Aprašymas:
Tomas Beketas, kietas ir visko matęs Jungtinių Valstijų jūrų pėstininkas ir snaiperis, turi nužudyti Panamos maištininką, kurį vietos narkotikų kartelis remia prezidento rinkimuose. Jo partneris - žalias naujokėlis Ričardas Mileris, Olimpinis šaudymo čempionas, kuris dar gyvenime nėra nieko nužudęs, bet teoriškai yra labiau patyręs už patį Beketą - tai ir yra pagrindinė jų nesutarimų priežastis skinantis kelią per džiungles ir sekant auką.
Jų uždavinys - ne tik nušauti auką, bet ir išvengti jo asmens sargybinio, buvusio Beketo mokinio, išpuolio. Naujokas yra priverstas sparčiai mokytis norėdamas įvykdyti misiją, kurią sunkina priešo kariai, atsiskyrėlis amerikietis, perėjęs į priešo pusę, paslaptingas snaiperis El Cirujano ir pačios džiunglės šiame Panamos režisieriaus Luis Llosa kariniame trileryje.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,1
Balsai: 18,014
Lankytojų įvertinimas