Aurora (2012)
22 Sau. 2015

Aurora (2012)

2012 Lithuania, France, Belgium
  • Režisavo:Kristina Buozyte
  • Aktoriai:Marius Jampolskis, Jurga Jutaite, Rudolfas Jansonas
  • Trukmė:124 min
  • Kainavo:€1,175,000(estimated)
Aprašymas:
Filmas kurtas su programos „ES parama Media“ pagalba. Tai nuotykinė fatališkos meilės istorija, perteikta per psichologinį techno trilerį. Režisierė Kristina Buožytė („Kolekcionierės“ autorė) su scenarijaus bendraautoriumi, prancūzu Bruno Samper, tyrinėja žmonių sąmonės ir pasąmonės vingius.

Dėl „mokslinio eksperimento“ sėkmės kai kurie kūrėjai solidariai nusiskuto galvas. Pirmasis savo gerbėjus nustebino aktorius Marius Jampolskis. Po savaitės sprendimą nusirėžti plaukus teko priimti aktoriaus filmo partnerei Jurgai Jutaitei. Solidarizuodamasi plikai galvą nusiskuto ir juostos režisierė.

Kūrybinė grupė dirbo Nidoje, Vilniuje bei jo apylinkėse. Tai buvo ir Mariaus Jampolskio nardymo pamokos su povandeniniu filmavimu, vėliau scenos persikėlė į Operos ir baleto teatrą, tada tęsėsi Sporto rūmuose, įspūdingų interjerų butuose. Nemaža dalis filmo kurta buvusioje „Tauro" alaus gamykloje: čia įsikūrė laboratorija, kurioje „eksperimentavo“ tarptautinė mokslininkų komanda.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,1
Balsai: 1,744
Lankytojų įvertinimas